default visual

De onderneming Janssens Oriënt Carpets Holland B.V. - Tilburg

Beëdigd Taxateur - Manufacturing - Import - Export - Groothandel Perzische en Oosterse Tapijten

 

Opgericht door de heer A.J.J.M. Janssens in het jaar 1969, bestaat het bedrijf meer dan 50 jaar en is door de familie Janssens uitgebouwd tot één van de meest vooraanstaande importeurs in de branche handgeknoopte oosterse tapijten, vloerkleden en karpetten.

 

Janssens Oriënt Carpets Holland B.V. in het hart van Brabant is een onderneming met een showroom van ca. 8.000 m2 gevuld met meer dan 55.000 stuks handgeknoopte en handgemaakte Oosterse tapijten en vloerkleden in voorraad. Een uniek assortiment van marktgerichte kwaliteiten, dessins, kleurstellingen en perfecte prijs/kwaliteitverhoudingen bieden u als wederverkoper de gelegenheid om goede zaken te doen met onze prachtige producten.

 

Met ruim 40 jaar een eigen vestiging in India en joint-ventures in vele andere landen van oorsprong zoals Turkije, Afghanistan, Nepal, China en Marokko hebben wij, en dus ook u, de ideale instrumenten die adequaat zakendoen mogelijk maken.

 

Tevens is onze voorraad-collectie moderne vloerkleden online te bestellen via onze B2B website:

 

 
Tot onze afnemers behoren o.a.: speciaalzaken, woninginrichters, grootwinkelbedrijven, binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, bankinstellingen, binnen -en buitenlandse ambassades en geselecteerde webaanbieders.

 

Ook de kennis en ongekende mogelijkheden om private label-producties te realiseren zijn een belangrijke pijler voor onze onderneming.

 

Tevens geldt Janssens Oriënt Carpets Holland B.V. als verlengstuk van uw eigen showroom alwaar u 6 dagen per week met uw klanten terecht kunt om tot de voor uw klant juiste keuze te komen.

 

Kortom mogelijkheden te over. Kom daarom snel eens langs in Tilburg om de mogelijkheden te bespreken en onze collectie handgeknoopte, handgemaakte en semi-machinale vloerkleden en karpetten te bewonderen.

 

Met vriendelijke groeten,

Team JANSSENS ORIËNT CARPETS HOLLAND B.V.